Dette skjer i dag:
    Acta: Resultatfremleggelse, presentasjon 08:30Acta: Resultatfremleggelse, presentasjon 08:30Eitzen Chemical: Resultatfremleggelse, presentasjon 10:00Eitzen Chemical: Resultatfremleggelse, presentasjon 10:00Dolphin: Resultatfremleggelse, presentasjon 10:00Dolphin: Resultatfremleggelse, presentasjon 10:00Saga Tankers: Resultatfremleggelse, presentasjon 11:30, telefonkonferanse/webcast 12:30Saga Tankers: Resultatfremleggelse, presentasjon 11:30, telefonkonferanse/webcast 12:30Aker: ResultatfremleggelseAker: ResultatfremleggelseTTS: ResultatfremleggelseTTS: ResultatfremleggelseSAS: ResultatfremleggelseSAS: ResultatfremleggelseScana Industrier: ResultatfremleggelseScana Industrier: ResultatfremleggelseThin Film: ResultatfremleggelseThin Film: ResultatfremleggelseCamposol: ResultatfremleggelseCamposol: ResultatfremleggelseNorth Energy: ResultatfremleggelseNorth Energy: ResultatfremleggelseOdfjell: ResultatfremleggelseOdfjell: ResultatfremleggelseDNO: ResultatfremleggelseDNO: ResultatfremleggelseRocksource: ResultatfremleggelseRocksource: ResultatfremleggelseVoss Veksel og Landmandsbank: ResultatfremleggelseVoss Veksel og Landmandsbank: ResultatfremleggelseSparebanken Pluss: ResultatfremleggelseSparebanken Pluss: ResultatfremleggelseSSB: Eksport av laks, uketall 10:00SSB: Eksport av laks, uketall 10:00SSB: Byggearealstatistikk 10:00SSB: Byggearealstatistikk 10:00SSB: Næringslivstjenester, omsetning etter tjenestetype 10:00SSB: Næringslivstjenester, omsetning etter tjenestetype 10:00Storbritannia: Referat fra rentemøte i Bank of England 10:30Storbritannia: Referat fra rentemøte i Bank of England 10:30Stobritannia: Arbeidsledighet juni 10:30Stobritannia: Arbeidsledighet juni 10:30ØMU: KPI juli 11:00ØMU: KPI juli 11:00USA: PPI juli 14:30USA: PPI juli 14:30Dessuten legger følgende selskaper frem tall: Holmen, A.P Møller-Maersk, Tryg, Deere og TargetDessuten legger følgende selskaper frem tall: Holmen, A.P Møller-Maersk, Tryg, Deere og Target
makrokalender
Du finner flere hendelser i vår Kilder: TDN Finans og SSB