Dette skjer i dag

Uken starter realtivt rolig. Blant de viktigste makrotallene som kommer mandag, ventes investortilliten i eurosonen, samt kredittindikatoren for Norge.

Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Markedene preges av Standard & Poor's nedgardering av USAs statsgjeld, fra AAA til AA+.G7-landene lover samordnede tiltak for å sikre økonomisk vekst og dempe uroen i finansmarkedene. Samtidig bekrefter Den europeiske sentralbanken (ECB) at den planlegger støttekjøp av europeiske statsobligasjoner.Resultatsesongen har ennå ikke kommer i gang for fullt.Uken starter relativt rolig, med lite selskapsnytt og makrotall.Dette skjer i dag:Resultatpresentasjon:Songa Offshore SEAnnet:Norway Pelagic ASA Ekstraordinær generalforsamlingSSB:kl.10: Kredittindikatoren K2. Innenlandsk kredittMakrotall:- ØMU:Investortillit (Sentix) august kl 10:30