Makroøkonom Kyrre Aamdal i DnB NOR Markets er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV. Banken kom med en ny makroøkonomisk rapport i dag, der de ikke utelukker resesjon. Dette ut fra to store bekymringer, der det ene er for stramme budsjetter, og den andre er muligheten for et sammenbrudd i Eurosonen.Norge beskrives derimot som annerledeslandet. Aamdal skisserer opp DnBs nye anslag, og forteller hva banken forventer i nær fremtid.Få også med deg hva som skjer på Oslo Børs, i Europa, i Asia og på Wall Street, og teknisk analyse av Statoil, Norsk Hydro og RCL.Vårt faste torsdagsinnslag "Skattefellen" debuterer i dag. Her gir advokat Gry Nilsen svar på en rekke vanlige spørsmål rundt skatt og arv.
Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 16:05. lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.