DnB NOR-porteføljen ned 20 prosent

DnB NOR Markets' portefølje har stupt over 20 prosent i år og raste 14 prosent i uken som gikk. Her er ukens ni favoritter

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix
Børs

DnB NOR Market gjør ingen endringer i sin ukeportefølje.Meglerhusets portefølje fikk minus 14,1 prosent i avkastning frem til børsåpning mandag. Til sammenlikning endte OSEBX på minus 13,4 prosent. Så langt i 2011 er porteføljen ned brutale 20,3 prosent, mot børsens nedgang på 17,7 prosent.- Likviditeten i markedet er fortsatt begrenset. Det fører til at selv relativt små volumer kan gi store kursutslag. Fortsatt er det nyhetene rundt offentlig gjeld og konsekvensene det kan ha, som dominerer investorers fokus. I løpet av helgen har S&P nedgradert ratingen på amerikanske statsobligasjoner fra AAA til AA+. Denne uken får vi også en runde med kinesiske nøkkeltall for juli, mens en relativt positiv rapporteringssesong nå går mot slutten, heter det.Porteføljen:

  • AlgetaAlgeta
  • Wilh. WilhelmsenWilh. Wilhelmsen
  • Deep Sea SupplyDeep Sea Supply
  • BWG HomesBWG Homes
  • Northern OffshoreNorthern Offshore
  • VeidekkeVeidekke
  • RCCLRCCL
  • GjensidigeGjensidige
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy