Dobbel kursmål-heving - kjøp disse to aksjene

Arctic Securities har tatt en nærmere titt på to aksjer. Nå heves kursmålet på dem begge og meglerhuset anbefaler deg på det sterkeste å laste opp. Det snakkes om oppside på 37 prosent.

Onkel Skrue-statuett på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Arctic Securities rykker onsdag ut og anbefaler kjøp av både TTS Group og Wilh. Wilhelmsen Holding. Kursmålene på begge aksjer heves.TTS-målet tas fra 12 kroner til 13,50 kroner mens Wilh. Wilhelmsen Holding-kursmålet heves fra 185 kroner til 205 kroner.TTS Group faller onsdag 1,80 prosent til 10,90 kroner mens Wilh. Wilhelmsen Holding ikke er omsatt ennå. Aksjen er sist omsatt for 150 kroner.Ser man på Artics kursmål for begge aksjene har TTS en oppside på 37 prosent mens det er ventet at Wilh. Wilhelmsen Holding vil stige 24 prosent fremover.