Danske Bank rykker onsdag ut med en rykende fersk kjøps-anbefaling på John Fredriksen-selskapet Seadrill. Kursmålet kuttes imidlertid fra 195 kroner til 190 kroner.- Vi oppgraderer Seadrill før andrekvartalsrapporten, hovedsaklig drevet av det vi anser som en svært attraktiv verdsettelse etter den siste tids korreksjon. Etter vår oppfatning tilbyr aksjen en attraktiv kombinasjon av store utbytter og langtidskontrakter, skriver Danske Bank i en analyse ifølge Stocklink.Seadrill faller onsdag 0,30 prosent til 165,60 kroner og dermed ser Danske Bank en oppside på rundt 15 prosent.Samtidig er Arctic Securities ute og gjentar sin kjøps-anbefaling på Orkla. Også her blir kursmålet redusert - fra 60 kroner til 54 kroner.Orkla faller onsdag 0,38 prosent til 44,71 kroner. Oppsiden ifølge Arctic er dermed på rundt 21 prosent.