- En finansiell ødeleggelsesmaskin

De moderne finansmarkedene er en finansiell ødeleggelsesmaskin, mener investor Jens Ulltveit-Moe.

Foto: Finansavisen
Børs

Investor Jens Ulltveit-Moe frykter ikke noen ny finanskrise, av typen Lehman Brothers utløste i 2008, skriver dn. Han mener en stor del av fallet i markedene kan tilskrives systemproblemer.- De moderne finansielle markedene er en ødeleggelsesmaskin på nedsiden, dette gir kjøpsmuligheter hvis du har et litt lengre perspektiv, sier Ulltveit-Moe til avisen.Investoren advarer mot selskapet som er avhengig av god vekst i Europa og USA, som blant annet bedrifter som selger forbruksartikler og kunstgjødsel.- Kina, Brasil, India og Midtøsten vil fortsatt ha en god vekst. de som selger råvarer som olje og metaller vil fortsatt ha en ålreit avkastning, sier Ulltveit-Moe.