- EBITA-resultatet for 2. kvartal, på 112 millioner kroner, var 38 prosent under våre estimater og hele 48 prosent under konsensus, skriver analytiker Henning C. Steffenrud i First Securities i en fersk rapport fredag.Årsaken skal være 18-19 prosent lavere volum, og det som beskrives som et "forferdelig" kvartal for selskapets Midt-Norge-divisjon.- Selskapet gjentar volumguidingen for 2011 og det er forventet et "comeback" for Midt-Norge-regionen. Likevel må estimatene justeres ned, og usikkerheten har definitivt økt i omfang, skriver Steffenrud.Han tror den svake kvartalsrapporten vil påvirke aksjen negativt i dag.Og ganske riktig: Klokken 10.55 står Salmar i 33,60 kroner, etter et fall på 16 prosent. Aksjen har vært helt nede i 31,50 kroner i løpet av dagens handel.First-analytikeren skriver han vil se nærmere på kjøpsanbefalingen, samt kursmålet på 55 kroner, etter dagens presentasjon.