Faller Oslo Børs til 370 poeng?

Analytiker Oddbjørn Windstad frykter et kraftig salgssignal som kan sende Oslo Børs ned til 370 poeng.

Oddbjørn Windstad.
Børs

I dagens rapport fra Apollo Markets skriver Oddbjørn Windstad at han frykter kursfall på Oslo Børs.- Oslo Børs' Hovedindeks har vært i en sammenhengende oppgangsperiode siden den bunnet ut 21. november 2008. Indeksen brøt for en tid siden den lange stigende trenden, noe som var et signal om at sentimentet snudde negativt i et lengre perspektiv, skriver Windstad.Les også: - Vi kan få noen tøffe uker på børsen- Etter en uke med fall tester indeksen nå det meget viktige 400-nivået, helt i tråd med det våre modeller har signalisert. Støtten må påregnes å være svekket etter å ha blitt testet flere ganger den senere tid, noe som tilsier betydelig risiko for at den nå blir brutt. I så fall vil det bli utløst et kraftig salgssignal med 370 som første naturlige kursmål, avslutter Windstad.Les også: Søndagens aksjetipsI skrivende stund står hovedindeksen i 399,62 poeng, ned 0,68 prosent. Tidligere i dag var hovedindeksen nede i 393,39 poeng.