Forskningssjef: Kjøp, selg og selg

Forskningssjef Geir Linløkken rykker ut med en kjøpsanbefaling. Samtidig advarer han mot to investeringer.

Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives TGS Nopec som en svak kjøpskandidat mens Wentworth Resources og Golden Ocean får en salgsanbefaling.Les også: - Vi kan få noen tøffe uker på børsen- TGS Nopec Geophysical viser en stigende trend på lang sikt og en videre oppgang indikeres. Det er støtte ved 147 kroner ved reaksjoner tilbake. Et brudd under dette nivået vil eventuelt signalisere en svakere utvikling framover. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier Linløkken.- Wentworth Resources ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt og har gitt salgssignal fra en rektangelformasjon. De siste par ukene har aksjen reagert opp på lavt volum og tester den kortsiktige motstanden ved 4,70 kroner. En videre nedgang på både kort og mellomlang sikt indikeres. Aksjen er imidlertid positiv på innsidehandler. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, sier Linløkken.- Golden Ocean Group ligger i en fallende trendkanal og har gitt salgssignal fra en rektangelformasjon. En videre nedgang indikeres. Ved reaksjoner opp er det nå motstand i overkant av fem kroner. Aksjen er positiv på innsidehandler etter kjøp fra CEO og CFO i mai-juni. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter Linløkken.