Forskningssjef: Selg, selg og selg

Forskningssjef Geir Linløkken frykter kursfall og anbefaler salg av følgende aksjer.

Forskningssjef Geir Linløkken. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives PGS, Stolt-Nielsen og Seadrill som salgskandidater.Les også: Analytiker: Dette kan skape en ny finanskrise-Petroleum Geo-Services ligger i en fallende trendkanal og har brutt ned gjennom støtten ved 72 kroner. Volumutviklingen er negativ og en videre svak utvikling indikeres. Ved reaksjoner opp er det nå motstand ved 72 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, sier Linløkken.-Stolt-Nielsen har klart seg mye bedre enn markedet de siste månedene. Aksjen ligger imidlertid igjen i en fallende trendkanal og har tidligere gitt salgssignal fra en hode-og-skuldre-formasjon. En videre svak utvikling indikeres, men det er noe støtte i overkant av 120 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, sier Linløkken.-Etter nær ett års konsolidering mellom 170 og 200 kroner, har Seadrill brutt ned. Et salgssignal fra en rektangelformasjon er utløst. Høyt volum forsterker dette og en videre nedgang indikeres. Ved reaksjoner opp er det motstand ved 170-180 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Svak salgskandidat, avslutter Linløkken.