PCI Biotech melder om et resultat før og etter skatt på minus 4,3 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot minus 6,2 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet per aksje ble minus 0,56 kroner, mot minus 1,10 kroner i 2. kvartal i fjor.Driftsresultatet ble minus 5,1 millioner kroner, mot minus 6,4 millioner kroner året før.Inntektene beløp seg til 0,9 millioner kroner, sammenlignet med 1,8 millioner kroner i 2. kvartal 2010. Det dreier seg om forskningsstøtte fra Norges Forskningsråd.PCI Biotech vil fortsette å fokusere på kliniske studier for PC-A11 og på utviklingen av nye kombinasjonsprodukter med Amphinex for lokal kreftbehandling, basert på selskapets unike teknologiplattform.Hovedfokus i 2011 vil være å gjennomføre en effektiv utvikling av PC-A11:• Starte neste kliniske studie av PC-A11 i pasienter med hode-/halskreft• Fortsette interaksjon med helsemyndighetene for å fastsette de regulatoriske kravene i relevante markederHer er og