Her kan du doble pengene dine

Thomas A. Vogt i DnB NOR Kapitalforvaltning avslører hvilke fire aksjer han har aller mest tro på fremover. En av hans utvalgte er solselskapet REC, og det snakkes også om doblingskandidat.

Thomas Vogt - Foto: Finansavisen
Børs

Thomas A. Vogt i DnB NOR Kapitalforvaltning sier til Finansavisen fredag at han anbefaler kjøp av Algeta, Clavis Pharma, REC og Det norske.Han tror sistnevnte aksje kan doble seg i verdi hvis alt går veien.- Det er en aksje vi fortsatt har stor tro på. Det er spennende det grepet Aker gjorde i går. Det er definitivt oppside, kanskje på så mye som 60 til 100 prosent, hvis en ser på dagens reserver, på leteprogrammet og antar at de gjør litt funn, sier Vogt.Også Algeta har Vogt stor tro på.- Det har vært utrolig store volumer som har skiftet eiere i det siste. Blant de 50 største aksjonærene har det vært en netto økning. Det ser ut til at de som er solgt ikke er de som sitter nærmest selskapet, sier han fredag.

Nyheter
Børs