CEO i PGS, Jon Erik Reinhardsen, var dagens gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han fortalte om vekstambisjonene til PGS som er verdens tredje største seismikkselskap i dag. 25 år gamle skip hadde han ingen tro på, men vokser jevnt og trutt industrielt gjennom en større flåte som dekker mer på korterer tid. Han kommenterte de nye skipene som kommer som en "kontring" av seismikksykelen.Idex-sjefen Ralph Bernstein har tatt grep for å få volumproduksjon. CFO Erling Svela ville ikke spekulere i hvor lenge selskapet har funding.Senior strateg Nils Kristian Knudsen i Handelsbanken sto for ukens valutakomentar og fortalte hvordan han anbefaler valutakundene til Handelbanken å posisjonere seg før Jackson Hole-møtet fredag.Trygve Hegnar kommenterte dagens hendelser på Oslo Børs, i Europa, og på Wall Street. Det var teknisk analyse av Statoil, Orkla og Telenor.Tips til Birken ble presentert av en av konkurransens vinnerkandidater.
Se opptak av sendingen her lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 17:00 og 23:00
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.