Torsdag går det utforbakke på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 364,50 poeng, ned 2,94 prosent.- Hele Europa er møkkadårlig, men det er små volum. På Oslo Børs er det også i dag opsjonsforfall, sier Jan Petter Sissener til HegnarOnline.Han er meget spent på dagens økonomiske nyheter fra USA. Gode nyheter vil bli belønnet, mens dårlige nyheter vil være en spiker i kisten.
- Dersom vi i dag får svært skuffende makronyheter fra USA vil det bidra til å senke markedet, sier Sissener til HegnarOnline.- Det kan sende Oslo Børs ned ytterligere fem prosent. Skulle det skje ville jeg brukt anledningen til å kjøpe kvalitetsaksjer, sier Sissener.- Slik markedet er i dag vil jeg si at det er en lur strategi å kjøpe på røde dager og selge etter børsoppgang. På mellomlang sikt er uansett aksjer meget billige, sier Sissener.• USA: KPI juli kl 14:30• USA: Jobless Claims for uke 28 kl 14:30• USA: Ledende indikatorer juli kl 16:00• USA: Philadelphia FED august kl 16:00• USA: Bruktboligsalg juli kl 16:00