Frykten tok godt tak i investorene i går, og børsene falt kraftig over hele Europa i går. Her hjemme falt Oslo Børs 6 prosent.Siden har Wall Street og Asia-børsene gått samme vei. Veksten i verdensøkonomien og det europeiske banksystemet er de største bekymringene.En rekke elendige nøkkeltall i går ga næring til resesjonsfrykten i USA.Kjendisinvestor Egil Stenshagen sier til Finansavisen at han ikke er sjokkert.- Dette kommer ikke som noe sjokk. Så vidt jeg kan huske opplevde vi det samme i fjor, sier han, og påpeker at de han omgås også er vant til usikkerheten.- I min omgangskrets har jeg ikke opplevd panikk, snarere tvert i mot, folk har sett det som kjøpsmuligheter, sier den tidligere rallyføreren.Han uttrykker overfor avisen at det er vanskelig å gi råd i det vanskelige markedet.- Vi har faktisk lesset opp med en del aksjer i disse vanskelige tidene, så vi biter ikke negler, fortsetter Stenshagen.Ifølge Finansavisen er det sønnen Jørgen som har ansvaret for aksjeporteføljen, der halvparten er plassert i olje og oljeservice.