I økonominyhetene med Trygve Hegnar forteller forvalter Lill Aafos i DnB NOR Global Energy hvilke oljeserviceaksjer hun satser på.Styremedlem i Avocet Mining, Harald Arnet, kommenterer dagens nyhet om at Avocet Mining har løftet sitt estmat for Inata-gruven til 3,36 millioner unser gull. Hva betyr det i kroner og ører?I vår faste mandagsspalte "Trading Range" går Espen Grønstad i Investtech gjennom fire tradincases med en tidshorisont på 2-14 dager.Det blir også en kommentar på forventningene til Jackson Hole-møtet med sentralbanksjef Ben Bernanke i spissen, senere i uken.Trygve Hegnar kommenterte som vanlig det som skjer på Oslo Børs, i Europa, og på Wall Street. Det blir teknisk analyse av Statoil, REC og Golden Ocean.
Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 16:05. lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.