Da Tokyo-børsen stengte, var Nikkei ned 2,5 prosent til 8.719,24, mens Topix-indeksen hadde falt 2,04 prosent til 751,69.Børsen i Sør-Korea har hentet seg noe inn igjen, men er fortsatt ned 4,6 prosent.Asiatiske børser fortsetter der Europa og USA slapp i går - med kraftige fall.I Tokyo faller Nikkei-indeksen 2,0 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,85 prosent. Hang Seng trekker ned 2,25 prosent, mens børsen i Shanghai - målt ved Shanghai Composite-indeksen - går tilbake 1,33 prosent.Straits Times-indeksen i Singapore peker ned 2,7 prosent, mens Australia-børsen faller 2,8 prosent. BHP Billiton tynger sistnevnte, og trekker ned 2-3 prosent.Verst går det med Kospi 200-indeksen i Sør-Korea, som dundrer ned 5,2 prosent.- Alt som skjer gnager bort investorenes tillit. Tilliten i næringslivet ebber ut og den globale veksten avtar, mens gjeldssituasjonen i Europa synes å bli verre og verre uten noen samordnet politisk respons. Worst case er at vi går tilbake til en finanskrise av 2008-typen, sier forvalter Matt Riordan i Sydney Paradice Investment Management til Bloomberg. Frykten for ny resesjon i USA fikk god næring av gårsdagens dose med nøkkeltall fra USA. I en ny rapport uttrykket Morgan Stanley da også at både USA og Europa er farlig nær resesjon, og kuttet samtidig globale vekstprognoser.Særlig Philadelphia Federal Reserve Banks indeks . Den falt fra 3,2 i juli til minus 30,7 i august - det laveste nivået sett siden mars 2009.Økonomer hadde ifølge Bloomberg ventet en indeks på pluss 2,0. utvikler seg også meget skuffende. Dette falt med 3,5 prosent til en årstakt på 4,67 millioner i juli. Ifølge Bloomberg var det ventet en økning på 2,7 prosent til en årstakt på 4,9 millioner. Tallene for førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA , da de steg fra reviderte 399.000 per 6. august (opprinnelig meldt 395.000) til 408.000 per 13. august.Det var ifølge Reuters på forhånd ventet 400.000 nye søkere.Øvrige nøkkeltall fra USA i dag viste at , mens ledende indikatorer kom inn . Banksektoren ble tynget av bekymringer for om den europeiske statsgjeldkrisen kan spre seg til amerikanske banker.At europeiske politikere er i villrede over hvordan statsgjeldproblematikken i eurosonen skal løses, bidrar ikke akkurat til å roe investorenes nerver. Ellers hjelper det ikke på stemningen med et fransk-tysk forslag om skatt på finanstransaksjoner.- Markedet er i nedsmeltningsmodus. Nøkkeltallene fortsetter å stinke. Vi er fortsatt inne i en svak periode, sier aksjesjef Sal Catrini hos Cantor Fitzgerald & Co i New York.Federal Reserve Bank of New York har bedt om informasjon om hvorvidt amerikanske divisjoner av store europeiske banker har stabil tilgang til midler nødvendig for driften, meldte Wall Street Journal ifølge Reuters.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og