Kutter kursmål 44 prosent - ser 30 prosent oppside

Deutsche Bank og Arctic Securities har slipt knivene og kutter begge i kursmål torsdag. Likevel snakkes det om aksje som kan heve seg 30 prosent fremover.

Tradere på gulvet - Foto: AP
Børs

Meglerhuset Deutsche Bank reduserer torsdag kursmålet på RCCL fra 41 dollar til 36,50 dollar - fra 221,40 kroner til 197,10 kroner, melder European MarketScope.Hold-anbefalingen blir ikke rørt i denne omgang. RCCL stiger torsdag 0,79 prosent til 153,20 kroner, og dermed ser Deutsche en oppgang for cruiseaksjen på snaue 30 prosent.RCCL har falt nesten 30 prosent på Oslo Børs den siste måneden.Samtidig reduserer Arctic Securities, ifølge iMarkedet Xpress, både estimater og kursmål på Lerøy Seafood. Selskapet legger frem Q2-tall den 18. august.- Vi tar ned estimatene våre i forkant av tallene for 2. kvartal på grunn av de lave lakseprisene og forventet lavere salg, kommenterer meglerhuset.Holda-anbefalingen står ved lag, mens kursmålet tas fra 110 kroner til 195 kroner - et kutt på nærmere 44 prosent.Lerøy Seafood er opp 1,43 prosent til 106,50 kroner torsdag.