Kutter laksekursmål - anbefaler kjøp

- Vi er trygge på et comeback på driftssiden i Midt-Norge, som en av de mest kostnadseffektive, lakseprodusentene i verden, skriver First-analytiker Henning C. Steffenrud i en SalMar-oppdatering mandag.

Foto: Ivan Kverme / Finansavisen
Børs
SalMar overrasket stort da selskapet sist fredag la frem resultater for 2. kvartal 2011."Et forferdelig kvartal, skrev First Securities-analytiker, Henning C. Steffenrud i en oppdatering sist fredag. Etter at selskapet leverte et produksjonsvolum som var 18-19 prosent lavere enn ventet.Til tross for at framtidsutsiktene på kort sikt er utfordrende, og ventes å få innvirkning også på SalMar, har Steffenrud tro på aksjen på lengre sikt.- Vi er trygge på et comeback på driftssiden i Midt-Norge, som en av de mest kostnadseffektive, lakseprodusentene i verden, skriver First-analytikeren.- Vi vurderer risk-rewarden for SalMar som attraktiv for medium til langsiktige investorer.
- på HegnarTV.