DnB NOR Markets tar i dag opp dekning på Kværner-aksjen Virksomheten er skilt ut fra Aker Soultions og leveransene består av ingeniørarbeid og utstyr til oljeindustrien, da i første rekke til større riggenheter og installasjoner. Selskapet har to verft i Norge, Stord og Verdal, og hovedmarkedene er i Nordsjøen, Norskehavet og Barentshavet.Ifølge meglerhuset signaliserer de fundamentale faktorene sterk vekst i dette markedet i årene fremover, mens graden av suksess i høy grad vil være avhengig av selskapets evne til å håndtere risiko knyttet til store enkeltprosjekter.- Verdsettelsen i markedet ligger betydelig under tilsvarende aktører basert på 2012-estimatene og DnB NOR Markets innleder dekning med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 19 kroner pr aksje, heter det i dagens rapport.Siste notering er 9,85 kroner, ned 3,4 prosent.