Kvartalstall fra 48 selskaper

Hele 48 selskaper på Oslo Børs presenterer ferske tall for andre kvartal 2011 den kommende uken. Her er samtlige.

Oslo Børs foto: Scanpix Junge, Heiko
Børs

I løpet av uken som ligger foran oss skal blant annet profilerte selskaper som Songa Offshore, Gjensidige, Schibsted, Kværner og Aker Solutions legge frem sine tall for andre kvartal 2011.Her er den komplette listen over alle 48 selskaper som presenterer kvartalsrapporter.Mandag 08.08.2011- Songa Offshore SETirsdag 09.08.2011- AKVA group ASA- American Shipping Company ASA- SpareBank 1 Buskerud-Vestfold- Totens Sparebank- Wilh. Wilhelmsen Holding ASA- Wilh. Wilhelmsen ASAOnsdag 10.08.2011- SpareBank 1 Nord-Norge- SpareBank 1 SR-Bank- Rygge-Vaaler Sparebank- Subsea 7 S.A.- Biotec Pharmacon ASA- SpareBank 1 SMN- Deep Sea Supply Plc- Apptix ASA- Algeta ASATorsdag 11.08.2011- Norwegian Energy Company ASA- Aker Seafoods ASA- Aker Philadelphia Shipyard ASA- Veidekke ASA- Aurskog Sparebank- Vizrt Ltd.- Sparebanken Sør- Sparebanken Møre- Gjensidige Forsikring ASA- Hol Sparebank- Panoro Energy ASA- Blom ASA- Norway Pelagic ASA- Northland Resources Inc- SinOceanic Shipping ASA- Reservoir Exploration Technology ASA- Rieber og Søn ASAFredag 12.08.2011- Schibsted ASA- Kongsberg Gruppen ASA- Aker Solutions ASA- Pronova BioPharma ASA- RomReal Ltd.- Codfarmers ASA- Camposol Holding Plc- Storm Real Estate- Indre Sogn Sparebank- SpareBank 1 Nøtterøy - Tønsberg- Melhus Sparebank- InterOil Exploration and Production ASA- Questerre Energy Corporation- Aker Drilling ASA- Kværner ASA