DnB NOR Markets rykker onsdag ut og gjentar sin kjøps-anbefaling på Det norske. Kursmålet heves nærmere 35 prosent etter tirsdagens strålende funn-nyheter - fra 52 kroner til 70 kroner.- Det norske oljeselskap verdsettes etter vårt syn, tross gårsdagens solide løft, fortsatt med en betydelig rabatt i forhold til estimert netto underliggende verdi (NAV). Videre drivere for verdsettelsen vil kunne være nye positive leteresultater fra Avaldsnes-området og eventuelle salg av eierandeler, heter det fra meglerhuset ifølge TDN Finans.Det norske steg solide 27,76 prosent til 40,50 kroner tirsdag. Dermed kan aksjen ha en oppside på rundt 73 prosent.Samtidig har Arctic Securities kuttet kursmålet på Norsk Hydro fra 49 kroner til 39 kroner. Meglerhuset anbefaler fremdeles kjøp av aksjen.- Etter flere skuffende makronyheter, anser vi nå nedsiderisikoen til de økonomiske utsiktene for å ha økt kraftig, skriver meglerhuset i en analyse ifølge Stocklink.Norsk Hydro omsettes i disse dager for rundt 33 kroner, og dermed tror Arctic at aksjen har en oppside på rundt 20 prosent.