Meglerhus anbefaler åtte aksjer

Strategene i Nordea forteller hvilke aksjer du bør satse på denne uken. Her er listen.

Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Strategene i Nordea velger denne uken å ta Statoil inn i ukeporteføljen.Les også: Slik investerer Peter Warren- Denne uken tar vi inn Statoil i etterkant av hva vi ventet skulle bli en svak kvartalsoppdatering. Fremover, derimot, tror vi 2. kvartal blir et vendepunkt og at selskapet går inn i en periode med signifikant produksjonsvekst. Selskapet er attraktivt priset men en 2012 PE på 5,8x og fri kontantstrømyield på ni prosent, skriver Nordea.Ukeporteføljen består dermed av følgende aksjer:• Statoil• Norwegian Air Shuttle• Royal Caribbean Cruises• Aker Solutions• BWG Homes• Yara International• Statoil Fuel & Retail• Det Norske Oljeselskap