Meglerhus anbefaler kjøp av disse to aksjene

To meglerhus rykker ut med hver sin kjøps-anbefaling. Man snakker blant annet om oppside på rundt 50 prosent og selskap som har kommet med svært gode nyheter.

Foto: Scanpix
Børs

Handelsbanken Capital Markets melder mandag at de reduserer sitt kursmål på Gjensidige fra 73 kroner til 68 kroner - et kutt på rundt 7 prosent.Trass i dette gjentas akkumuler-anbefalingen. Aksjen har 14 prosent oppside, skal man tro Handelsbanken.Samtidig er Terra Markets ute med en kjøps-anbefaling på Subsea 7. Meglerhuset mener selskapet er en av de beste investeringscasene innen oljeservicesektoren, og skriver i en oppdatering at Subsea 7 har kommet med svært gode nyheter siden slutten av forrige kvartal.Terra hever sitt kursmål på aksjen til 172 kroner og ser dermed en oppside for Subsea 7 på rundt 50 prosent.Subsea 7 faller 1,55 prosent til 114,10 kroner mandag.Agilis Securities nedjusterer sin anbefaling på Subsea 7 fra kjøp til hold mandag. Kursmålet er satt til 120 kroner.