Meglerhus: Kjøp disse aksjene

Investtech og SpareBank 1 Markets ber investorer ta en titt på følgende aksjer.

Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Golar LNG som dagens kjøpskandidat. Samtidig er SpareBank 1 Markets ute med en kjøpsanbefaling på Yara.Les også: Står vi foran stupet, eller blir det et nytt rally?- Golar LNG Ltd. ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har støtte ved ca 165 kroner og motstand ved ca 214 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Den store uroen i markedet de siste dagene ser ut til å fortsette i dag. Videre nedgang i aksjemarkedet kan gi en mulighet til å komme seg inn billig i Yara som er et selskap vi forventer vil gjøre det bra fremover, skriver SpareBank 1 Markets. Her settes kursmålet til 380 kroner.