Meglerhus: - Kjøp disse fem aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fem anbefalinger. Nytt hovedcase tirsdag.

Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport tirsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fem aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Subsea 7, Seadrill, Norsk Hydro, Orkla og Yara International.Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå og tar over stafettpinnen etter Subsea 7.- Yara ligger i en langsiktig stigende trend. Videre oppgang innenfor trenden er fortsatt mest sannsynlig. På kort sikt har aksjen sterk støtte ved 295-302 kroner. Dette bør kunne gi en ny reaksjon opp. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 330 kroner og stop loss 294 kroner, kan man lese i rapporten.Yara International faller tirsdag 2,04 prosent til 296,70 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 11 prosent.Subsea 7 er tirsdag ned 2,26 prosent, Norsk Hydro er ned 3,68 prosent, Seadrill faller 0,86 prosent mens Orkla faller 1,74 prosent.