Meglerhus: - Kjøp disse fem aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fem anbefalinger. Nytt hovedcase mandag.

Thomas Nygaard hos Christiania Securities - Foto: Ivan Kverme - Finansavisen
Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport mandag at de for tiden anbefaler kjøp av fem aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Yara International, Seadrill, Norsk Hydro, Orkla og Subsea 7.Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå og tar over stafettpinnen etter Norsk Hydro. Kjøps-anbefalingen på DnB NOR ble nylig fjernet etter at aksjen gikk i hevet stop loss.- Subsea 7 har i likhet med mange andre aksjer vist en mer eller mindre sidelengs utvikling så langt i år. På lengre sikt er imidlertid videre oppgang fortsatt mest sannsynlig. På kort sikt har aksjen gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp fra en stor flaggformasjon ved ca. 142 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 165 kroner og stop loss 140 kroner, kan man lese i rapporten.Subsea 7 stiger mandag 1,44 prosent til 144,60 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 14 prosent.Yara International er torsdag opp 0,91 prosent, Norsk Hydro er opp 1,04 prosent, Seadrill stiger 0,69 prosent mens Orkla stiger 1,08 prosent.