Meglerhus: - Kjøp disse tre aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er tre anbefalinger. Tre kjøps-anbefalinger vrakes.

Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport onsdag at de for tiden anbefaler kjøp av tre aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Seadrill, Orkla og PGS. Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå og tar over stafettpinnen etter Yara International.Kjøps-anbefalingen på sistnevnte blir vraket onsdag etter at aksjen gikk i hevet stop loss tirsdag. Anbefalingene av Norsk Hydro og Subsea 7 blir også fjernet etter at aksjene gikk i stop loss.- PGS ligger i en langsiktig stigende trend og ga et nytt kjøpssignal i juli ved bruddet opp gjennom motstand ved 83 kroner. Kursen har reagert tilbake til dette nivået, dette bør kunne gi en ny reaksjon opp. Vi opererer med kjøps-anbefaling, kursmål 91 kroner og stop loss 79 kroner, kan man lese i rapporten.PGS faller onsdag 2,28 prosent til 81,50 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 11,60 prosent.Seadrill faller onsdag 0,99 prosent mens Orkla faller 0,61 prosent.