Arctic Securities melder torsdag at de er svekket i troen på både Aker og TTS Group.For førstnevntes del innebærer dette at kursmålet blir redusert fra 200 kroner til 195 kroner. Her blir likevel kjøps-anbefalingen stående.TTS Group kuttes fra kjøp til hold mens kursmålet på 13,50 kroner blir stående. Arctic tror dermed på en oppside for Aker på rundt 40 prosent.Samtidig vraker Pareto Securities sin salgs-anbefaling på Yara International, og oppgraderer til hold. Kursmålet på 270 kroner blir stående.Ifølge en oppdatering torsdag presenterte Yara-ledelsen et optimistisk fremtidssyn på et møte nylig, skriver TDN Finans.Det vises blant annet til at de fundamentale landbruksforholdene holder seg gode trass i at den seneste markedsuroen, samtidig som en stram tilbudsside ser ut til å støtte en sterk sykel på kort sikt.Yara faller torsdag 2,20 prosent til 261,70 kroner.