Meglerhus med to rykende ferske aksjetips

Goldman Sachs vraker kjøps-anbefaling mens DnB NOR Markets går bort fra salgs-anbefaling. - Vi ser begrenset oppside, heter det fra førstnevnte meglerhus.

Tradere på gulvet - Foto: AP
Børs

Meglergiganten Goldman Sachs melder torsdag at de vraker sin kjøps-anbefaling på Aker. Aksjen tas dermed også ut av meglerhusets paneuropeiske kjøpsliste.- Vi ser begrenset oppside, tross en antatt tilstramming av NAV-rabatten, heter det i en oppdatering fra Goldman ifølge TDN Finans.Samtidig går DnB NOR Markets bort i fra sin salgs-anbefaling på TGS-Nopec. Dette etter torsdagens kraftige kursfall. Kursmålet på 116 kroner blir stående.Aksjen falt 18 prosent tirsdag og er den siste uken redusert med over 27 prosent.- TGS leverte etter vårt syn en godkjent andrekvartals rapport i går, men utfordringen har vært at forventningene i markedet lå enda høyere etter sterke kvartalstall fra andre aktører i sektoren, skriver DnB NOR i dagens morgenrapport ifølge Stocklink.