Meglerhus mener du kan doble pengene dine

Terra Markets kliner til med en frisk anbefaling. Investorer blir forespeilet en dobling av pengene, samtidig som det advares mot høy risiko.

Fredrik Kvale. Foto: Anton Soggiu.
Børs

I løpet av tirsdagen sendte Terra Markets ut en rekke anbefalinger. Fire selskap ble belønnet med en kjøpsanbefaling.Les også: - Du må tørre å kjøpe aksjer når panikken råderDen friskeste anbefaling var det Rocksource som stakk av med. Selskapet ble belønnet med en sterk kjøpsanbefaling og et kursmål på 4,00 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 1,58 kroner, 3,95 prosent. Analytikeren advarer samtidig mot en høy risiko.Kverneland, Comrod Communication og Scana Industrier fikk en vanlig kjøpsanbefaling. Her ble kursmålene satt til henholdsvis 6,60 kroner, 8,20 kroner og 8,50 kroner.