Meglersjef: - Her er våre favorittaksjer

Meglersjef Hans M. Johnsrud i Handelsbanken avslører hvilke 10 aksjer har har aller mest tro på den neste uken.

Meglersjef Hans. M Johnsrud i Handelsbanken Capital Markets - Foto fra meglerhuset
Børs

Meglersjef Hans M. Johnsrud i Handelsbanken Capital Markets sin portefølje har så langt i år hatt en svært negativ avkastning.Siden startskuddet for børsåret 2011 gikk har Johnsruds portefølje falt med hele 29,4 prosent. Til sammenligning har hovedindeksen ved Oslo Børs falt med 20,3 prosent.I forrige uke falt porteføljen med 2,6 prosent.Denne uken gjøres det én endring. RCCL går ut av porteføljen til fordel for Statoil, skriver DN.Denne uken satser Handelsbanken på følgende ti verdipapirer:- Norsk Hydro- Opera Software- REC- Statoil- Subsea 7- Aker Solutions- Yara International- Statoil Fuel & Restail- Storebrand- SeadrillKilde: DN