Milliardærene taper stort

Flere av Norges mest kjente milliardærer har tapt store summer i uken som gikk. Investor John Fredriksen ledet an.

Foto: Finansavisen
Børs

Uken som gikk viste seg å bli svært kostbar for Norges rikeste milliardærer. .Verst gikk det for investor John Fredriksen. Hans eksponering mot shipping og oljeservice har fått hard medfart, og fredag ettermiddag hadde hans aksjeposter tapt seg rundt 7,5 milliarder kroner siden 27. juli, skriver Finansavisen. Bare på Seadrill tapte han 4,01 milliarder i papirpenger.Heller ikke Kjell Inge Røkke slapp unna børsraset. På en uke har han sett aksjene i Aker falle med drøye 11 prosent, og det betyr et papirtap på 829 millioner kroner.Norges 6. rikeste mann, Stein Erik Hagen, ligger noe lenger bak - med et tap på 806 millioner kroner, for uken som gikk.Les hele saken i Finansavisen lørdag.