MIndre rødt i Diagenic

Diagenic tapte mindre penger i 2. kvartal enn i fjor. Samarbeidet med Pfizer går på skinner.

Erik Christensen. Foto: Finansavisen.
Børs

Diagenic melder om et resultat før og etter skatt på minus 8,1 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot minus 10,5 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet per aksje ble minus 0,28 kroner mot minus 1,50 kroner ved samme periode i fjor.Driftsresultatet ble negativt med 8,7 millioner kroner, mot minus 10,5 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 1,15 millioner kroner, sammenlignet med noen tusenlapper i 2. kvartal 2010.Blant høydepunktene i rapporten trekkes det frem at samarbeidsprosjektet med Pfizer går fremover i henhold til planen, og at hele laboratorieanalysen og bioinformatikkanalysen er ferdigstilt.Studierapport er nå til gjennomgang hos Pfizer.Rapporten her. Presentasjonen her.