- Neppe renteøkning i september eller oktober

Bruttonasjonalprodukt for Fastlands-Norge gikk opp med 1,0 prosent fra 1. til 2. kvartal, svakere enn det Norges Bank har lagt til grunn i sin rentebeslutning i juni. Inklusive offshore og et nærmere blikk på innholdet i tallene blir det svakt.

Øystein Olsen. Foto: Morten Holm / Scanpix
Børs
Redaksjonssjef Are Haram i Finansavisen er ikke impontert over BNP-tallene som tikket inn i dag. Det er regnvannet som redder Norge. Industrien faller tilbake, og dette er svakere enn det Norges Bank har lagt til grunn i sin rentebeslutning i juni.NPRO-sjef Olav Line og DnB NOR-analytiker Simen Mortensen kommenterte NTPRO sitt andre kvartal. - Utfordringen er å fylle og videreføre leiekontrakter, sier Mortensen om de mange store aktørene som har sagt opp sine leieavtaler.Analytiker Thomas Furuseth i Morningstar var gjest i vår faste tirsdagsspalte, Base Metals. Morningstar er skaptisk til både gull og platinum-prisen og ber investorer være forsiktige med disse edle metallene.Trygve Hegnar kommenterte dagens hendelser på Oslo Børs, i Europa, og på Wall Street. Det var teknisk analyse av Statoil, Storebrand og Gjensidige.
Se opptak av sendingen her lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 Oslo - TV8 Romerike - TV8 Asker og Bærum - TV8 Follo - TV8 Buskerud - TV8 SunnmøreDu finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet).. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.