Øyelege og trader håper på en kule i aksjemarkedet

I 2009 håvet den mediesky øyekirurgen Ole Morten Halvorsen inn 150 millioner kroner på aksjetrading. Nå håper han på en kule i aksjemarkedet.

Foto: Scanpix
Børs

Finansavisen forteller i dag at den mediesky øyekirurgen Ole Morten Halvorsen - som håvet inn 150 millioner kroner på aksjetrading i 2009 - fremdeles er sterk i troen på Rocksource. Det til tross for at aksjekursen er halvert siden årsskiftet.Les også: Meglerhus mener du kan doble pengene dineEtter å ha kjøpt rundt 3,5 millioner aksjer i år, seiler han opp som leteselskapets største aksjonær med 2,6 prosent av aksjene.Det er nok først og fremst høstens leteprogram Halvorsen har øynene på. Ifølge Finansavisen er det snakk om to prospekter med 140 millioner oljefat i sannsynlige funn for Rocksource.Les også: Peter Warren: Når er aksjer billige?I skrivende stund omsettes aksjen for 1,55 kroner, ned 3,73 prosent. Det verdsetter selskapet til 540 millioner kroner.