Oljesjef raket inn heftig million-gevinst på 14 dager

Uken så langt har vært en lang parademarsj med jubel og basuner for oljeselskapet Det norske. Nå kan sjefen for de gode tider smile hele veien til banken.

Erik Haugane - Foto: Scanpix
Børs

Oljeselskapet Det norske har hevet seg kraftig denne uken etter at det viste seg at Aldou/Avaldsnes-funnet som aktøren eier 20 prosent av er langt større enn tidligere antatt.Aksjen er nå opp 53,47 prosent bare i løpet av den siste måneden. Og oppturen har også vært betydelig for selskapets sjef, Erik Haugane, skriver dn torsdag.Han har nemlig kunnet se egne aksjer stige i verdi med småpene 23 millioner kroner på 14 dager. Haugane sitter på 1,1 millioner aksjer i Det norske - 0,99 prosent av selskapet.Også den øvrige ledelsen i Det norske sitter med pene gevinster på egne aksjer den siste uken.