Etter en rød start peker nå pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 1,21 prosent og står dermed i 355,68 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for én milliard kroner. - De kritiske nivåene er 344 og 375. Disse nivåene må brytes på stigende voulm for å signalisere angrep på den tekniske motstanden på 395 - 400. Brytes den tekniske støtten på 344-nivået kan hovedindeksen fort falle videre til 340, 330, 320 og kanskje 310, kunne vi lese i artikkelen på HegnarOnline. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i oktober, har gått ned 2,10 prosent og står nå i 106,34 dollar. Det kan nå se ut som om Gaddafi-regimet i Libya er i ferd med å bryte sammen, og . Muligheten for at det igjen kan komme Libys olje på markedet bidrar til å tynge oljeprisene.Statoil stiger 0,80 prosent. En av mandagens børsvinnere er Avocet Mining som stiger 10,05 prosent. Selskapet meldte i morges at de nå i Inata-gruven enn de tidligere har forventet. Selskapet har dermed løftet sitt esitmat for gruven til 3,36 millioner under gull. Det er 59 prosent høyere enn tidligere. Norwegian Energy Company på 13,338 prosent i oljefunnet Flyndre Paleocene til Maersk Oil. Salgssummen skal være satt til 19 millioner kroner. Det ventes at salget av Flyndre forventes å gi en positiv resultateffekt på omkring 10 millioner kroner.Noreco-aksjen faller 0,53 prosent. Det Los Angeles-baserte forvaltningsselskapet Tradewinds Global Investor har mandag i Marine Harvest. Etter transaksjonen eier forvaltningsselskapet 5,056 prosent av Marine Harvest-aksjene.Marine Harvest klatrer 2,94 prosent. For to uker siden ble det kjent at Aqua Pellentesque hadde lagt inn et kontantbud på Floatel på 19,50 kroner.- En kjærkommen bekreftelse på at industrien selv er sterk i troen, mens aksjemarkedet for tiden synes litt frikoblet fra underliggende verdier, sa forvalter Dagfinn Hopsdal i Landkreditt Forvaltning til HegnarOnline i en kommentar den gang. morgen kommer det frem at en avtale om sammenslåing ble inngått i går. Floatel International-aksjonærene vil få sine 19,50 kroner for sine aksjer, som deretter vil bli slettet.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og