Oslo Børs var opp i to sekund (!), fra 09:00:28 til 09:00:30 før det snudde brutalt ned. På det meste var hovedindeksen ned så mye som 3,8 prosent i formiddag. I løpet av dagen har markedet hentet seg inn, og like etter klokken 16 så vi igjen plusstegn for hovedindeksen. Siste notering er 354,59, opp 0,4 prosent.Oljeprisen har styrket seg over to dollar i løpet av dagen. Nå handles Brent oktober-olje for 107,91 dollar, opp 0,9 prosent. Statoil er fortsatt det store lyspunktet med en oppgang på 2,5 prosent til 125,10 kroner.Analytikere sier til TDN Finans at oppdateringen vedrørende Aldous Major South-funnet har skapt en generell økt tro på norsk sokkel.-Vi så at Statoil gikk veldig bra etter funn-oppdateringen og aksjen gikk også bedre enn sammenlignbare selskaper i går. Det virker som det er en "etterglød" med hensyn til aksjens utvikling sier analytiker Neill Morton i Berenberg Bank til nyhetsbyrået.Vi skal heller ikke glemme at mange internasjonale investorer ser på Statoil som en relativt trygg havn, hvor man får kroneeksponering som bonus. På grunn av statens store eierandel er dessuten den flyten i aksjen bare på rundt 30 prosent. Dermed blir det trangt i døren inn når etterspørselen øker.Det norske har gått som en kule de siste dagene i kjølvannet av Aldous Major South-funnet og etter at Kjell Inge Røkke har kjøpt seg opp. Siste notering er 43,90 kroner, opp fem prosent. Den siste uken har Det norske steget 54 prosent.REC var helt nede i 8,27 kroner tidligere i dag, men nøyer seg nå med et fall på 2,7 prosent til 8,89 kroner. Konkurrenten LDK Solar har kuttet i guidingen for 2. kvartal og helåret 2011 etter dramatiske prisfall.Frykten for kortsiktig kredittskvis for europeiske banker tynger banksektoren på Europa-børsene. Dette smitter over på DnB NOR, som trekker ned 1,7 prosent til 60,75 kroner. Tidligere i dag var aksjen nede i 58 kroner, den laveste kursen på to år.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og