Oslo Børs var ned så mye som 3,8 prosent i formiddag, men så snudde det. Etter en gradvis innhenting er nå nedturen skrumpet inn til bare 0,2 prosent til 352,42.Oljeprisen har styrket seg nesten to dollar i løpet av dagen. Nå handles Brent oktober-olje for 107,66 dollar, opp 0,6 prosent. Statoil er fortsatt det store lyspunktet med en oppgang på to prosent til 124,60 kroner.Analytikere sier til TDN Finans at oppdateringen vedrørende Aldous Major South-funnet har skapt en generell økt tro på norsk sokkel.-Vi så at Statoil gikk veldig bra etter funn-oppdateringen og aksjen gikk også bedre enn sammenlignbare selskaper i går. Det virker som det er en "etterglød" med hensyn til aksjens utvikling sier analytiker Neill Morton i Berenberg Bank til nyhetsbyrået.Det norske har gått som en kule de siste dagene i kjølvannet av Aldous Major South-funnet og etter at Kjell Inge Røkke har kjøpt seg opp. Siste notering er 44,60 kroner, opp nesten syv prosent. Den siste uken har Det norske steget 56 prosent.REC var helt nede i 8,27 kroner tidligere i dag, men nøyer seg nå med et fall på to prosent til 8,96 kroner. Knkurrenten LDK Solar har kuttet i guidingen for 2. kvartal og helåret 2011 etter dramatiske prisfall.Frykten for kortsiktig kredittskvis for europeiske banker tynger banksektoren på Europa-børsene. Dette smitter over på DnB NOR, som trekker ned 2,7 prosent til 60,15 kroner.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og