I andre kvartal 2011 fikk Idex et resultat etter negativt resultat etter skatt på 10,17 millioner kroner, mot et negativt resultat på 7,67 millioner kroner for et år siden. Resultat før skatt er identisk.Driftsresultatet endte på minus 10,20 millioner kroner, mot et negativt driftsresultat på 7,74 millioner kroner året før.Idex omsatte i perioden for 16.000 kroner, mot 13.000 kroner i andre kvartal 2010.. - Vi er nå på vei inn i en ny og spennende fase for Idex som selskap, og vi utvider nå staben for å kunne utnytte de kommersielle mulighetene vi ser foran oss. Det er mye hardt arbeid foran oss, men jeg er trygg på at vi har teknologien så vel som de finansielle og menneskelige ressursene som kreves for å heve Idex til det neste nivået, sier Ralph W. Bernstein, adm. direktør i Idex.I april fikk Idex tilført 32,6 millioner kroner i ny kapital.