Peter Warren rømmer fra børsen

Peter Warren har rømt børsen og shortet amerikansk statsgjeld.

Peter Warren - Foto: Finansavisen
Børs

- Man må være blind og døv hvis man ikke har fått med seg at Europa og USA har betydelige og økende økonomiske utfordringer, sier investeringsdirektør Peter Warren i Warren Capital til Dagens Næringsliv.Han lar seg ikke berolige av at det ser ut til at amerikanske politikere kommer til enighet om å heve gjeldstaket. I det Warrren-forvaltede fondet Fourth Moment har han kun i korte perioder vært eksponert mot aksjer. Han har satset på gull, selskapsobligasjoner og utbytteselskaper.Warren sier også til avisen at fondet hans har salgsopsjoner på den euroepiske aksjeindeksen Eurostock, og på denne måten har forsikret seg mot tap i de europeiske aksjemarkedene .- Vi har også valgt å ha en betydelig shortposisjon mot amerikansk statsgjeld, sier Warren.