Q-Free melder om et resultat etter skatt på 10,2 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot 5,3 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet per aksje ble 0,17 kroner mot 0,09 kroner ved samme periode i fjor.Resultatet før skatt ble 14,0 millioner kroner, sammenlignet med 7,6 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 16,3 millioner kroner, mot 8,8 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 202,4 millioner kroner, sammenlignet med 169,6 millioner kroner i 2. kvartal 2010.Konsernsjef Øyvind Isaksen sier at selskapet har lagt bak seg et akseptabelt kvartal hvor man har oppnådd viktige forbedringer både hva angår omsetning og driftsresultat.- Ordreinngangen er ikke tilfredsstillende, hovedsakelig grunnet forsinkelser. Når det er sagt, opplever vi en stadig voksende salgs-pipeline som vil kunne legge grunnlaget for en interessant nyhetsstrøm. Også, på den positive siden, har vi i løpet av kvartalet mottatt hoveddelen av betalingen relatert til forliksavtalen med SkyToll, 82 millioner kroner, sier Isaksen.Her er og