Rett ned på Oslo Børs

Det var ikke lenge investorene på Oslo Børs lot seg berolige av dagens nøkkeltall fra USA. Nå fortsetter nedturen.

Oslo Børs - Foto: Scapix
Børs

Oslo Børs startet fredagens handel med en markert nedgang, men positive nøkkeltall fra USA sørget for at hovedindeksen gikk over i positivt terreng. Det bidro også med en positiv børsåpning i USA.Nå peker pilen nok en gang ned i både USA og i Oslo.I skrivende stund står hovedindeksen i 368,27 poeng, ned 1,89 prosent. Store selskap som Statoil og Telenor faller henholdsvis 2,11 prosent og 2,33 prosent.HegnarOnline kommer tilbake med en fyldig oppdatering ved børsslutt.Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen