Onsdag har så langt vært en retningsløs dag på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,27 prosent og står dermed i 371,93 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 1,5 milliarder kroner.Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i oktober, har gått opp 0,73 prosent og står nå i 109,96 dollar.- Strømmen av makrodata har vært svak over de seneste månedene, og vekstanslag har blitt kuttet markert både for USA og Europa. Vi tror imidlertid det meste negative nå er priset inn, og at bunnen i aksjemarkedet ble nådd sist uke, i gårsdagens ukerapport fra Terra Markets.s Aker Capital for over en halv milliard kroner. Kursen var 40,25 kroner, 25 øre mindre enn tirsdagens sluttkurs. Dermed eier Røkke 52 prosent av Det norske. DNO på sin side kan bokføre en gevinst på over en kvart milliard i forbindelse med salget. Det norske stiger 13,48 prosent til 46 kroner mens DNO er opp 5,53 prosent. En rekke selskaper har sluppet tall i løpet av morgentimene. Flyselskapet tjente 551 millioner kroner i 2. kvartal 2011, etter å ha tapt 502 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 178 millioner kroner. SAS stiger 17,62 prosent til 12,35 kroner etter å ha vært oppe i 13,50 kroner rett etter åpning. Tirsdag fortalte Statoil at Aldous Major-funnet kombinert med Avaldsnes-funnet kan ha et totalpotensial på inntil 1,2 milliarder fat oljeekvivalenter. Statoil har en eierandel på 40 prosent av både Aldous- og Avaldsnes.I løpet av gårsdagen la Statoil på seg 2,85 prosent. I dag stiger 1,90 prosent til 128,50 kroner. Øvrige selskaper som har sluppet tall er Odfjell, Acta, Aker, Eitzen Chemical, Dolphin, TTS, DNO og Rocksource. tirsdag kveld, mens det var blandet utvikling på i morges. at Frankrike og Tyskland tar til orde for en felles skatt på finansielle transaksjoner, noe som bidro til å senke Wall Street. Den franske presidenten Nicolas Sarkozy og den tyske statsministeren Angela Merkel er dessuten enige om å si klart nei til utstedelse av felles europeiske gjeldsbrev eller obligasjoner.Her finner du Her finner du alle Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og