Før Oslo Børs åpnet tirsdag gikk Nordic Semiconductor ut med et resultatvarsel. Selskapets ledelse opplyser årets inntekter vil bli på om lag 140 millioner dollar. Samtidig er det ventet at EBIT-marginen ender på 17-18 prosent.Det rapporteres om lavere etterspørsel etter trådløst PC-tilbehør og andre elektroniske varer i Europa og Nord-Amerika.SpareBank 1 Markets mener Nordic Semiconductor står frem som en god investering. Kursmålet kuttes derimot fra 20 kroner til 16 kroner.- Det er riktig at vi har hatt og fortsatt har en kjøpsanbefaling på NOD. Kursmålet ble i dag tatt ned fra 20 til 16 kroner. På bakgrunn av nevnte PW så forventet vi et 20 prosents fall i aksjekursen, sier Tallak Bjerkholt, aksjemegler i SpareBank 1 Markets, til HegnarOnline.Dagens resultatvarsel har ført til et stygt kursfall på Oslo Børs. I skrivende stund omsettes aksjen for 11,35 kroner, ned 18,05 prosent. Tidligere i dag var aksjen nede i 10,60 kroner.For å innfri kursmålet til SpareBank 1 Markets må aksjen stige 41 prosent fra dagens nivå .