Selger danske moteklær for 150 mill.

I fjor solgte klesagenten Ørnulf Høyer danske moteklær for 150 millioner kroner inn til det norske markedet.

Foto: Finansavisen
Børs

- Det finnes selvfølgelig utrolig mange fine utenlandske motemerker, men selv om jeg for eksempel har sansen for italiensk mote, så vet jeg at de italienske designerne tenker farger og passform som ikke alltid passer et høyreist norsk folkeferd, sier klesagenten bak Høyer Gruppen, Ørnulf Høyer til dn.Selv om regnskapene for 2010 ikke er riktig klare enda, konkluderer han med at han solgte danske motemerker inn til det norske markedet for om lag 150 millioner kroner i 2010.- Nå har jeg bare danske merker igjen, selv om vi kjøper inn annet til butikkene våre, sier Høyer.Som agent får han bare en avanse på 15 prosent, men likevel satt han igjen med 2,4 millioner kroner i datterselskapet Huset Høyer i fjor.