Sissener: - Oslo Børs skal opp 17 prosent

Ferske tall fra USA kom inn langt lavere enn analytiker hadde ventet, og børsene falt igjen. Trass i dette tror Jan Petter Sissener det meste kommer til å ordne seg.

Investor Jan Petter Sissener - Foto: Scanpix
Børs

- Det går som regel bra. Det sier investor Jan Petter Sissener til Finansavisen tirsdag.Mandag tikket det inn svært dårlige veksttall fra USA, men den profilerte eksperten tror ikke på noen stor ny nedtur.- Jeg tror ikke det er fare for ny krise. Jeg syns fokuset på gjeld er for stort og mener man heller burde fokusere på veksten i de fremvoksende økonomiene, sier Sissener.Hovedindeksen falt mandag til 411,71. Der vil den ikke ligge ved nyttår, skal man tro investoren.- Jeg tror på en hovedindeks på omtrent 480, med rundt fem prosents gardering begge veier, sier Sissener.Dermed tror han på en opptur på Oslo Børs på nærmere 17 prosent før man ser 2012.