Sjeføkonom: - Investorene er helt i villrede

Børsnedturen ser ikke ut til å ha noen ende, og onsdag falt hovedindeksen nye 2 prosent. Sjeføkonom mener investorene selger i stedet for å håpe på bedre tider.

Erlend Lødemel i Arctic Securities - Foto: Are Haram, Finansavisen
Børs

Sjeføkonom Erlend Lødemel i Arctic Securities mener investorene nå selger i stedet for å håpe på bedre tider. Onsdag falt Oslo Børs nok en gang kraftig.- Investorene er helt i villrede og det er stor usikkerhet. I løpet av veldig kort tid har man tatt vekk hele børsoppgangen fra begynnelsen av året i USA og på Oslo Børs er det på det laveste nivået siden i fjor høst, sier Lødemel til dn.Han mener folk nå selger sine aksjer i stedet for å vente og se om ting bedrer seg.- Fordi mange er usikre så går børsen kraftig ned. Nå får vi bare håpe på bedre makrotall fremover, sier sjeføkonomen.

Nyheter
Børs